Sturup flygplats

Snabb och säker resa med Taxi till Sturup (Malmö flygplats)

Malmö flygplats, i vardagligt tal även innan 2007 kallad Sturup flygplats, är en internationell flygplats i södra Skåne. Med drygt 660 000 passagerare (2021) fördelat på 54% inrikes- och 46% utrikesresenärer, är Malmö Airport (Sturup) Sveriges tredje största flygplats i resenärer. Räknat i fraktvolym är det bara huvudstadens flygplats som är större än Malmö Airport.

Att försöka hitta rätt från Sturup kan vara komplicerat, men det finns ett extremt enkelt och säkert transferalternativ; Taxi Malmö. Många resenärer tar sig både till och från Sturup varje dag med Taxi Malmö.

Så fort ditt plan landar på Sturup kommer din chaufför att vänta på dig precis utanför ankomsthallen och hålla en skylt med ditt namn på. Vi förser alla våra förare med liveuppdateringar om eventuella schemaändringar, så även om ditt flyg är försenat kommer de alltid att finnas där när du landar.

När du börjar din resa i Sturup kommer din chaufför att svara på alla frågor du kan ha om staden och din färd. Låt våra professionella chaufförer ta hand om alla dina behov så att allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, koppla av och njuta av resan till eller från Kastrup.

Oavsett om du ska åka taxi från Sturup flygplats eller taxi till flyget så kan du enkelt boka din resa via vårt verktyg online eller direkt i vår app. Du ser ditt pris och beräknade restid.

Slipp stress och jäkt genom att boka taxi till Malmö Airport via oss. 

VANLIGA FRÅGOR OM TAXI TILL STURUP – MALMÖ

Hur mycket kostar taxi till Sturup?

Taxi från Malmö city till Sturup kostar ca 385 kronor under vardagar och vice versa. Se exakt pris och boka din taxi till Sturup här.

Varför ska du beställa taxi till Sturup via oss?

Efter en lång flygresa är allt du vill göra att komma till ditt hotell eller hem och lämna av ditt bagage så att du kan börja göra det du kommit hit för så fort som möjligt. Med en privat taxi till Sturup airport säkerställer vi de snabbaste transfertiderna, upphämtning i tid och oslagbara priser. För att se till att allt går så smidigt som möjligt erbjuder vi även kundservice dygnet runt och expertutbildade förare som arbetar 7 dagar i veckan under dygnets alla timmar.

Fördelarna med att boka taxi till Sturup

Glöm bort besväret att släpa ditt bagage på tåget eller stå i kö till kollektivtrafiken. Med en välkomnande och uppvärmd taxi kommer du att mötas av en privat chaufför och njuta av en helt personlig transport. Vi garanterar hämtning i tid, kundservice i världsklass och konkurrenskraftiga priser. Låt oss ta hand om alla dina transportbehov i Sturup så att du kan koncentrera dig på att utforska den pulserande och spännande stad som du kommit för att uppleva.

Är det lätt att få tag på en taxi på Sturup flygplats?

Det beror på. Ibland så är det väldigt lång väntetid, speciellt om flera flyg ankommer inom kort. Du kan alltid vänta på att en taxibil blir ledig, alternativt slappna av genom att boka en taxi till Sturup flygplats i förväg så slipper du oroa dig för att få tag på en bil.

Var möter jag upp min chaufför?

Så snart du plockat upp ditt bagage och kommer ut genom dörrarna så kommer din chaufför att stå väntandes med en skylt med ditt namn så att ni enkelt hittar varandra. Om du mot förmodan inte skulle hitta din chaufför så har vi ditt telefonnummer och uppgifter så att chauffören kan ringa dig. Du kan såklart även kontakta vår kundtjänst som alltid är behjälpliga.

Vad gör jag om mitt flyg är försenat?

Vi förstår att förseningar kan vara stressigt. Därför uppdaterar vi alltid våra chaufförer med aktuella flight tider för respektive flyg så att du inte behöver tänka på det utan alltid kan förvänta dig att en chaufför möter upp dig med ett leende på läpparna oavsett när du landar. Service på högsta möjliga nivå är helt enkelt en självklarhet för oss när du beställer taxi till Malmö flygplats.